Print Friendly, PDF & Email
Share

Elektronikkonstruktör i Göteborg

Nu söker vi dig som brinner för teknik och vill arbeta med analog-, digital- och avancerad kraftelektronik.

Som elektronikkonstruktör blir du en del av ett snabbväxande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem för elmotorer. Våra fantastiska medarbetare och vår unika affärsmodell gör att vi växer. Våra produkter ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många områden såsom förnybar energi, avancerade klimatsystem, medicinteknik, robotar och annat kul. Vi kan därför erbjuda dig som elektronikkonstruktör, oavsett vilket tekniskt område du är intresserad av, möjligheten att få jobba med intressanta och utvecklande uppgifter i spännande projekt. Våra kärnkompetenser är inom hård- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning.

Med två tredjedelar av personalen inom R & D, så har vi på Unjo ett av de största ingenjörsteamen helt fokuserat på att ta fram kundanpassade motorstyrningslösningar av världsklass.

Vi erbjuder dig som medarbetare en kreativ och omväxlande arbetsmiljö! Vi är ett härligt team med medarbetare som har roligt tillsammans som älskar teknik och utmaningen att utveckla motorstyrsystem för elmotorer. Vidare har du en möjlighet att få påverka ett företag i tillväxt samt bli en betydande del av vår framgång, antar du utmaningen?

För mer information samt ansökan: https://www.intenso.se/sv/annons/26768567-elektronikkonstruktor-unjo-ab-goteborg?showInactive=true

Share this!

×